FlexiSlide™

FlexiSlide™

FlexiSlide™ har med sin patenterede løsning funnet en måte, som gjør det enklere og billigere å få kvalitetsskyvedører til ditt hjem.

Skyvedører fra gulv til tak kan være en uvanlig god løsning for hjemmet sett fra både det estetiske og fra et praktisk synspunkt.

Tidligere har det ikke vært mulig å få tak i individuelt høydejusterbare skyvedører, alt må bestilles på mål. Samtidig har det vært vanskelig å skille priser og muligheter. Men med sin patenterte løsning har FLexiSlide funnet en genial løsning, noe som gjør det lettere og raskere å få tak i monterte skyvedører av høy kvalitet. Løsningen gjør det også mer gjennomsiktig i forhold til priser og muligheter, og så videre det har samtidig blitt hedret med det anerkjent tysk If Design Award.

Patent og konsept som er utviklet i Danmark i 2012, er svært godt gjennomprøvd etter å ha solgt titusener av skyvedørsgarderober hovedsakelig i Danmark. Det var i 2019 Flexiform AS så et større potensiale for denne type gaderobeløsning og valgte og erverve alle rettighetene til konseptet.

Flexiform AS har siden videreutviklet konspetet og tilrettelagt for salg og distribusjon gjennom byggevarekjedene, hvor det hele er på lager i butikk, slik at du kan kjøpe med deg din garderobeløsning samme dag.

For mer informasjon om Flexiform AS er du velkommen til å besøke vår nettside www.flexiform.no